A New Witcher Saga Begins - Fans
  • Lorem ipsum

A New Witcher Saga Begins

21 Mar 2022
by Arno Lacroix

*Tossing coins intensifies*

 

U hebt het goed, dames, heren, en allen er tussen en buiten, een gloednieuw The Witcher-project is officieel in de maak om in de toekomst jouw scherm te sieren. CD PROJECT RED heeft aangekondigd in een meerjarige samenwerking te gaan met Epic Games om buiten verscheidene projecten uit te werken ook deel zullen nemen bij de technische development van hun Unreal Engine 5, specifiek om de engine beter te kalibreren voor open world-doeleinden.

Dit nieuws kwam dan ook gepaard met de aankondiging voor een nieuwe game in de The Witcher-reeks, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Andrej Zapkowski. CD PROJECT RED zal dan ook hun in-house REDengine terzijde laten in de voorzienbare toekomst. Er werd ook duidelijk gemaakt dat CD PROJECT RED geen interesse heeft om hun toekomstige games Epic Games Store-exclusive te maken.

Er is momenteel geen release datum aangekondigd maar we kunnen ons op het moment wel zoet houden met de afbeelding met de aankondiging werd gedeeld: Een Witcher-medaille met gloeiende rode ogen half bedekt in sneeuw.

We zullen zien wat de toekomst brengt!

 

Be the first to comment...
Leave a comment
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »