Win een Epische Marvel Gallery: Hulk PVC Figuur in Onze Nieuwe Facebook Give-Away! - Fans
  • Lorem ipsum

Win een Epische Marvel Gallery: Hulk PVC Figuur in Onze Nieuwe Facebook Give-Away!

7 Sep 2023
door Nico Volckeryck

Win een Epische Marvel Gallery: Hulk PVC Figuur in Onze Nieuwe Facebook Give-Away!

Introductie

Heb je altijd al een stukje van het Marvel-universum in je huis willen hebben? Dan is dit je kans! We hebben een fantastische give-away georganiseerd die vandaag om 14:00 uur op onze Facebook-pagina live gaat. Lees snel verder om te ontdekken hoe je dit epische Hulk PVC-figuur van de Marvel Gallery kunt winnen!

Wat Kun Je Winnen?

Het gaat hier om niet zomaar een figurine. Met een hoogte van ongeveer 28 cm is dit het grootste PVC-figuur van Marvel Gallery tot nu toe! Het beeldt de Hulk af in al zijn stripachtige glorie, compleet met een voet op een hoop puin en gespannen spieren. Dit meesterwerk van Sam Greenwell is vol details en beschikt over veeleisende verftoepassingen. Het figuur wordt geleverd in een full-color vensterdoos, klaar om een ereplaats in je verzameling in te nemen.

Hoe Kun Je Deelnemen?

Deelnemen is supergemakkelijk en bestaat uit drie eenvoudige stappen:

  1. Tag minstens één vriend(in) op onze Facebook-post die net zo'n Marvel-geek is als jij.
  2. Volg onze Facebook-pagina als je dit nog niet hebt gedaan.
  3. Schrijf je in voor onze "All Things FansGeekStore nieuwsbrief" via deze link.

Ja, we controleren of je echt bent ingeschreven. Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Geen probleem, je hoeft het niet opnieuw te doen.

Timing is Alles

De give-away start vandaag om 14:00 uur en loopt tot volgende week woensdag, 13 september 2023. De winnaar wordt bekendgemaakt op 14 september om 11:00 uur op onze Facebook-pagina, dus houd die goed in de gaten!

Waarom Wachten?

Dus waar wacht je nog op? Ga naar onze Facebook-pagina en doe mee aan deze waanzinnige give-away! Vergeet niet deze blogpost te delen en ons te taggen voor extra winstkansen.

Slotopmerkingen

Wij zijn net zo enthousiast over deze give-away als jullie, en we kunnen niet wachten om dit geweldige stuk Marvel-memorabilia aan een gelukkige winnaar te overhandigen. Dus schrijf je snel in en moge de kansen altijd in jouw voordeel zijn!

Note: Deze actie is niet gerelateerd aan Facebook of Instagram maar is een wedstrijd georganiseerd door FansGeekStore.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »