The Wizards go Beyond the Coast - Fans
  • Lorem ipsum

The Wizards go Beyond the Coast!

13 Apr 2022
door Arno Lacroix

Voor de roleplayers onder ons is het een heuse paar jaar geweest sinds de pandemie op gang ging. Voor velen was het spelen aan tafel geen optie meer en zijn ze dan ook op alternatieven moeten over gaan.

Dungeons & Dragons heeft dan ook op het world wide web in die periode een grote groei ondergaan, grotendeels te danken aan de service van D&D Beyond. Voor velen is het dan ook verbazend dat desondanks de kwalitatieve service, dat Beyond een third-party dienst is, en bij diezelfde hoor je dan ook: "Waarom is dit niet de officiële D&D-tool?"

De mensen bij Wizards of the Coast hebben waarschijnlijk dezelfde vraag gesteld, want vandaag is het nu officieel aangekondigd dat ze de geliefde D&D Beyond overnemen!

Wat deze overname zal inhouden is nog niet duidelijk, maar wat we wel weten is dat support niet zal stoppen en dat al jouw voorheen gaande aankopen, creaties, characters, campaigns, etc. nergens naartoe zullen gaan. D&D Beyond zal nu dan wat voorheen D&D Insider had moeten worden tijdens de 4th Edition-dagen.

Ikzelf kijk dan ook hard uit naar de mogelijke verbeteringen en integraties die deze merger mogelijk maakt!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »