The Super Mario Bros Movie vandaag 5 april 2023 in de cinema! - Fans
  • Lorem ipsum

The Super Mario Bros Movie vandaag 5 april 2023 in de cinema!

5 Apr 2023
door Nico Volckeryck

De iconische videogame-karakters van Nintendo, Mario en Luigi, komen naar het grote scherm in de langverwachte film "The Super Mario Bros Movie" van regisseur Aaron Horvath en Michael Jelenic. De film zal vandaag, 5 april 2023, eindelijk uitkomen in de Belgische bioscopen.

Fans van de klassieke Mario-games hebben lang gewacht op deze film en de verwachtingen zijn hooggespannen. De film belooft de personages, werelden en humor van de games op een unieke manier tot leven te brengen op het witte doek.

In de film volgen we de avonturen van de broers Mario en Luigi, gespeeld door Chris Pratt en Charlie Day, terwijl ze proberen te redden Prinses Peach, gespeeld door Anya Taylor-Joy, van de kwaadaardige Bowser, gespeeld door Jack Black. Andere bekende personages uit de games, zoals Yoshi en Toad, zullen ook een rol spelen in de film.

Hoewel de film nog niet in de Belgische bioscopen te zien is geweest, hebben recensenten wereldwijd al lovende woorden over de film geschreven. Velen prijzen de film voor zijn humor, visuele stijl en getrouwe weergave van de personages en werelden van de Mario-games.

De officiële trailer van de film belooft een spannende en avontuurlijke rit voor fans van alle leeftijden, met actie, humor en veel kleurrijke personages en landschappen.

Als je fan bent van de Mario-games, is deze film zeker een must-see voor jou! Ga naar de dichtstbijzijnde bioscoop vanaf 5 april 2023 en beleef het avontuur van Mario en Luigi op het grote scherm.

Check zeker ook eens deze geweldige aanbieding van FANS met -15% korting

Verder is het belangrijk om te vermelden dat deze film in samenwerking met Nintendo en Warner Bros. Pictures is geproduceerd. Wij kijken alvast uit naar deze blockbuster.

Check hier ook ons Super Mario aanbod 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »