The Last of Us Seizoen 2 wat we al weten. - Fans
  • Lorem ipsum

The Last of Us Seizoen 2 wat we al weten.

22 Mar 2023
door Nico Volckeryck

De post-apocalyptische wereld van The Last of Us zal binnenkort weer op onze schermen verschijnen, aangezien het langverwachte tweede seizoen van de populaire show eind 2024 zal uitkomen. Deze grimmige en intense serie heeft al een enorme aanhang onder fans van post-apocalyptische drama's, en de interesse is groot voor wat het volgende seizoen zal brengen. Hier is alles wat we tot nu toe weten over The Last of Us Seizoen 2.

 

Releasedatum

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is, is bevestigd dat The Last of Us Seizoen 2 eind 2024 zal uitkomen. Fans wachten al sinds het eerste seizoen in 2020 werd uitgezonden op de terugkeer van de show, en de aankondiging van een tweede seizoen heeft alleen maar meer opwinding veroorzaakt.

Cast

The Last of Us Seizoen 2 zal enkele dezelfde castleden bevatten als het eerste seizoen, waaronder Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie. Bovendien zijn er nieuwe castleden aangekondigd, waaronder Gabriel Luna als Tommy en Nico Parker als Joel's dochter Sarah. De maker van de show, Neil Druckmann, heeft beloofd dat de nieuwe castleden frisse perspectieven en ervaringen aan het verhaal zullen toevoegen.

Verhaallijn

The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een dodelijk virus het grootste deel van de mensheid heeft uitgeroeid. Het eerste seizoen volgde de reis van Joel en Ellie terwijl ze probeerden te overleven in deze harde nieuwe wereld. Het tweede seizoen zal naar verwachting hun verhaal voortzetten en dieper ingaan op de emotionele en psychologische strijd van de personages terwijl ze nieuwe uitdagingen en bedreigingen het hoofd bieden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »