SUPER BOWL GEEK SHOW - Fans
  • Lorem ipsum

SUPER BOWL GEEK SHOW

15 Feb 2022
door Arno Lacroix

Ikzelf snap geen knars van American Football, maar wat ik wel weet is dat de Super Bowl een van de grootste sportevenementen is in de US of A, en dat is waar veel bedrijven en organisaties de machtige dollar boven halen om in de kijker te staan tijdens de felbegeerde ‘Halftime Spot’.
Meestal, en goed voor ons, word dergelijke spot opgenomen door trailers voor films en series waar de hype hoog staat.

Ten eerste krijgen we een 30 seconden-durende clip voor Moon Knight. Niet veel nieuws, maar wat we te zien krijgen is visueel substantieel.

Marvel en Disney zijn in de recente jaren, en tot ons genot, niet meer zo terughoudend tegenover de meer ‘fantastische’ aspecten van de comics, zoals Moon Knight zijn maanvormige cape die in de clip te zien is en alle wetten van de fysica tegenspreekt. Just how we like it!

Een ander interessant onderwerp is dan natuurlijk het gebruik van overdadig geweld op het anderzijds kindvriendelijke Disney+. Volgens Kevin Feige zou het geweld niet mals zijn en gaan ze zich er ook niet op terughouden… Toevallig net nadat het nieuws brak dat de iet wat donkere Marvel-reeksen van Netflix gehaald gaan worden. Is er een verhuis in order?

Ten tweede, Doctor Strange and the Multiverse of Madness!

Deze nieuwe entry in de cultuurvormende MCU heeft een lange en moeilijke development cycle gehad met veel ups en downs, vervanging van regisseurs, reshoots, en tijdlijnveranderingen achter de schermen, maar eindelijk krijgen we nu een beter beeld op wat voor madness we te zien gaan krijgen!

Het lijkt erop dat de multiverse shenanigans van Spider-Man: No Way Home nog niet volledig achter de rug zijn en dat de ramificaties harder in Strange zijn gat gaan bijten dan gedacht. Mordo is terug, Wanda brengt de dubbele standaard in vraag, en Strange Supreme mag zijn variant-spot delen met de monsterlijke Zombie Strange. Het ziet er naar uit dat What If...? meer gaat zijn dan een interessante spin-off reeks op Disney+.

En is die mysterieuze stem van wie ik denk dat hij is?

Now we get to the big one! Onze eerste kijk in hoe de mythische ‘Second Age’ in beeld gebracht gaat worden in The Rings of Power, en wat voor beelden zijn me dat!-

 

Deze trailer is op zijn best een teaser, maar man oh man, wat een teaser is me dat! Voor hen die zich diep in de wereld van Tolkien hebben verdiept, waaronder ik, no regrets, is er veel om rond te speculeren. We zien een moedige Galadriel voor haar tijd als de meer edele vrouwe van Lórien, een jongere Elrond in zijn tijd in Lindon, Durin de Vierde, en een garde aan bekende en compleet nieuwe personages, zowel genaamd als niet geïdentificeerd, waaronder prinses Disa, de Sylvan elf Arondir en een jonge Harfoot Hobbit die oog in oog komt te staan met een mysterieuze man die uit een vlammende meteoor opstond.

2 september kan niet vroeger komen

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »