Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Fans
  • Lorem ipsum

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

2 Feb 2023
door Nico

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is een opkomende science fiction-superhero film die onderdeel is van het Marvel Cinematic Universe (MCU). De film is een vervolg op Ant-Man en de Wasp uit 2018 en zal het verhaal van de titelhelden Ant-Man en de Wasp verder uitwerken.

De hoofdrolspelers van de film zijn Paul Rudd als Scott Lang/Ant-Man en Evangeline Lilly als Hope van Dyne/de Wasp. Ook Michael Douglas keert terug als Hank Pym en Michelle Pfeiffer als Janet van Dyne. Bovendien zullen nieuwe acteurs worden toegevoegd, waaronder Kathryn Newton als Cassie Lang en Jonathan Majors als Kang the Conqueror.

Quantumania is geregisseerd door Peyton Reed en geschreven door Jeff Loveness. Het verhaal van de film zal zich richten op het onderzoeken van de quantumparameter door Ant-Man, de Wasp en Pym, en de uitdagingen die zij zullen moeten overwinnen als gevolg daarvan. Bovendien zal de film de aanwezigheid van Kang the Conqueror introduceren, een veelgevreesde schurk uit de Marvel-comics.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania belooft een vermakelijke en actievolle film te worden voor fans van het MCU en de superheldengenre. Het zal waarschijnlijk veel humor bevatten, evenals verbluffende visuele effecten en geweldige actiescènes. Bovendien zal het waarschijnlijk een aantal verrassende twists en onverwachte wendingen hebben.

De film is nog niet uitgebracht release datum February 17, 2023, dus we moeten nog even wachten om te zien hoe het verhaal uitpakt. Maar op basis van de eerdere films uit het MCU en de talentvolle cast en crew, is Ant-Man and the Wasp: Quantumania een film die zeker het vermelden waard is en die we in de gaten moeten houden. We kijken er naar uit.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »