Weta brengt een nieuwe Master Collection de Thranduil, The Woodland King

Weta  brengt een nieuwe Master Collection  de  Thranduil,  The Woodland King

Voor veeleisende verzamelaars heeft Weta een , nieuwe topper uit zijn Masters-collectie een karakter uit The Hobbit van J.R.R. Tolkien .je mag weer spreken van een toppunt van vakmanschap uit de Weta Workshop.

Elk van deze buitengewone beelden bestaan niet anders dan uit details, details en nog meer details . een echte streling voor het oog. Materialen van de hoogste kwaliteit. De nieuwste technologie, gecombineerd met het beste van handwerk. Een eerbied voor het bronmateriaal dat alleen kan worden geproduceerd door kunstenaars die al meer dan twintig jaar in Midden-aarde hebben geleefd en ademen. Dit zijn meer dan verzamelobjecten, het zijn sculpturen van beeldende kunst.

 

Het beeld werd tot leven gewekt door de samenwerking en  combinatie van talenten uit de Weta Workshop stal.  De technici, ambachtslieden en het ontwikkelingsteam van Weta Workshop, konden inspiratie putten uit rijk referentiemateriaal: het originele kostuum uit de film; concept kunst; en foto's van de set. "Alles was ongelooflijk goed gedocumenteerd", zegt collectibles art director Daniel Falconer. Om de samenhang van het stuk te ondersteunen en te versterken, volgde Steven de productie van het sculptuur door elke fase van het creatieve proces, van digitaal modelleren, beeldhouwen en model maken tot in vorm gieten gieten en schilderen.

 

De rijke details werden gecreëerd door een combinatie van digitaal en fysiek beeldhouwen. Nadat het formulier 3D-geprint was, wordt er een basislaag van klei aan gebracht en werkte er methodisch om een ​​reeks texturen met de hand  bijgewerkt. Het resulterende beeld is er een van groot contrast; van oppervlakken ruw en mat; glad en glanzend. Afgevlakte trapplaten en ingewikkeld gevallen gebladerte. Bovenal het gewei van de Elven-troon, half uitgesneden, half gegroeid, met de koning zelf majestueus zittend in herfstatmosfeer,

Let op: afbeeldingen tonen een pre-productie prototype. Aangezien elk beeld met de hand is beschilderd, kunnen er variaties optreden.

Reserveren kan je  vanaf  23 september 2020 .

Verwacht maart /april 2021 . Let op we mogen er maximum 5 aanbieden  deze statue is alleen verkrijgbaar via Pre-oder op de websop of in de winkel .

 

Schaal 1: 6 tot nu toe

Extreem beperkte oplage 400 xp

Hoofdbeeldhouwer: Steven Saunders; Assistent-beeldhouwer: Yorke Yu

Polystone en glasvezel

Hars-effect barst op trappen & zilververf op voet

Verwijderbare Thranduil & Guard - kan worden weergegeven als een onbewoonde omgeving

Gebaseerd op originele concept art voor de film, referentie op de set en origineel kostuum

Afmetingen: 105 cm x 100 cm x 92 cm (B X H X D)

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »