Spider-Gwen statue

Spider-Gwen statue

Niet langer gewoon een love interest voor Peter Parker.

"As Spider-Woman I've traveled the Multiverse. I've stared down psychic vampires and psycho cops. Kicked in all the scary yellow teeth. And no, being caught or killed or found never truly scared me. No, what scares me is losing what I have in my hand now... what scares me is losing the people I love"

Iedere fan van Spider-Man is bekend met Gwen Stacy, een van de twee grote liefdes in het leven van Peter Parker. Er is onder fans zelfs veel discussie over wie nu zijn ware liefde is: Gwen Stacy of Mary Jane Watson: wie zal het zeggen? Gwen haar dood is echter zonder enige twijfel het meest donkere moment in het leven van Spider-Man.

Zijn aartsvijand de Green Goblin had Gwen gekidnapped om een confrontatie met Spider-Man uit te lokken. Wanneer hij Gwen Stacy van de George Washington Bridge gooide, sprong Spider-Man meteen in actie en vangt haar op met zijn web. Het resultaat zijnde dat Gwen haar nek (of rug) brak van de schok. Dit zorgde er voor dat Spider-Man zichzelf de schuld gaf van haar dood en hier nooit echt over zou geraken. Ook al kwam Gwen onder andere eens terug als kloon.

Tijdens het even Spider-Verse van Dan Slott werd Gwen Stacy weer bovengehaald, maar ditmaal gaat het om een Gwen uit een ander universum. Hier was het Gwen en niet haar vriendje Peter die gebeten werd door de spin en zo krachten kreeg. Zij bestrijdt de criminelen van haar New York als Spider-Woman! 

En nu is ze tot leven gebracht in deze prachtige Spider-Gwen 1/10 Scale Statue gebaseerd op tekeningen van de alom befaamde comicstekenaar Raphael Albuquerque. Ben jij een fan van Spider-Man of Spider-Gwen zelve dan moet je deze preorderen voor je bestelling. Ze wordt verwacht rond 30-03-2018 dus je hebt nog tijd om jouw exemplaar te pakken te krijgen hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »