Sideshow lanceert statue Hulk Comic versie

Sideshow lanceert statue Hulk Comic versie

De Hulk is gewoon sterker dan alles!
Sideshow meld trots om een ​​nieuw lid toe te voegen aan hun 1: 5 schaal Avengers Assemble serie, de bestraalde, woedende , Incredible Hulk!

Geïnspireerd door enkele van de meest iconische superhelden van Marvel, verzamelen de Avengers Assemble statues de klassieke, kleurrijke blikken van de machtigste helden van de Aarde als ze in actie komen.

De Hulk staat op 24 "pure gamma-energie, vervaardigd met enorme hoeveelheden detail in elke cent van deze enorme held. Klaar om zijn stoute vijanden te bash, hij staat met zijn vuisten hoog en zijn torso draaide zich om de dynamische beweging van zijn handtekening Hulk SMASH vast te leggen! Het grimacende portret van de Hulk heeft een groot voorhoofd en ruig haar, dat doet denken aan zijn vroege verschijningen in de strips.

Hulk's grote groene lichaam is gemaakt met ongelooflijke spieren, en heeft zelfs levensechte huidtexturen op zijn ellebogen en knieën. Zijn handtekening paarse broekjes zijn ingewikkeld bewerkt met een gedetailleerde, realistische stofachtige verschijning alsof ze eigenlijk scheuren als gevolg van de monsterlijke transformatie van Bruce Banner.

De aarde scheurt onder de machtige voeten van Hulk op zijn basis, vergelijkbaar met de basis van zijn mede Avengers. Toon hem met zijn teamgenoten om een ​​epische diorama te creëren of hem te laten staan ​​in dit action-packed standbeeld.

Hulk Sideshow vandaag het Hulkbeeld en maak anderen groen van afgunst. Hij is zeker een SMASH-hit in elke Marvel collectie!

Weight : 3650 gram

Dimensions : 43cm x 40cm x 61cm   (LxWxH )

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »