Shadowhunters 3 weer op Netflix in 2018

Shadowhunters 3 weer op Netflix in 2018

Goed nieuws voor de Shadowhunters fans! De spinoff serie van de film is vernieuwd voor een 3e seizoen Deze aankondiging heeft de cast gedaan via de officiële Facebook pagina van Shadowhunters

Clary Fray is op het eerste oog een normale tiener, die met haar moeder samenwoont in Brooklyn. Op een dag ontdekt ze dat ze afstamt van Shadowhunters. Als haar moeder wordt ontvoerd, besluit Clary samen te werken met drie Shadowhunters: Jace, Alec en Isabelle. Vinden ze de moeder van Clary terug?
Seizoen 3 zal in 2018 gelanceerd worden waarschijnlijk op Netflix, maar fans hoeven zo lang niet te wachtenen wie de serie nog niet kent kan deze bekijken op Netflix.

 

 

De serie is een allegaartje van Vampieren, weerwolven, Elfen etc tussen al deze schaduwfiguren staan de “Shadowhunters” de met runnen getatoeëerde peacekeepers die de balans moeten bewaken tussen het goede, de schaduwfiguren en de mensenwereld.
Heel veel romantiek en liefdes perikelen waar iedereen wel op iedereen kan verliefd geraken Weerwolven op de vampieren, Warlocks met Shadowhunters en noem maar op.

 

 

De personages zijn naast hun spannende vertolkingen allemaal geselecteerd voor hun looks en de ene nog aantrekkelijker dan de andere. Een must see serie voor iedere Fantasy en horror liefhebben met een hoog soap gehalte.

Acteur - Rol
Katherine McNamara-Clary Fray
Dominic Sherwood-Jace Wayland
Alberto Rosende- Simon Lewis
Matthew Daddario-Alec Lightwood
Emeraude ToubiaI-sabelle Lightwood
Isaiah Mustafa-Luke Garroway
Harry Shum Jr.-Magnus Bane
Alan Van Sprang-Valentine Morgenstern
David Castro-Raphael Santiago
Maxim Roy-Jocelyn Fray

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »