Nightmare Before Christmas Monopoly

Nightmare Before Christmas Monopoly

Hét bordspel voor het gezin, nu met verscheidene thema's te verkrijgen @ Fans!

"'Twas a long time ago, longer now than it seems in a place perhaps you've seen in your dreams. For the story you're about to be told began with the holiday worlds of auld. Now you've probably wondered where holidays come from. If you haven't I'd say it's time you begun."

Iedereen kent het en de meeste onder ons hebben het ongetwijfeld ooit al eens gespeeld, ik heb het uiteraard over niets minder dan het alomgekende Monopoly. Het is ongetwijfeld een van de meest gekend en gespeelde gezelschapsspellen en je zult het nagenoeg in iedere winkel terugvinden.

Waarom maken wij er hier dan een berichto ver vraagt u zich misschien af? Simpel, wij hier bij Fans bieden jullie graag de leukste en meest geeky dingen aan en hebben dus ook een grote variëteit in geek-themed Monopoly voor jullie te koop. Onder andere deze Nightmare Before Christmas Monopoly!

Reeds sinds enige tijd brengt men Monopoly uit die een bepaald thema hebben zoals bijvoorbeeld Nintendo of de superhelden van DC Comics. Wat men dan doet is men vervangt de alomgekende pionnetjes (zoals vingerhoedje, tophat en auto) door items die te maken hebben met het geadopteerde thema. Ook krijgen de straatnamen een gelijkaardige aanpassing en de achtergrond van het spelbord zelve vervangt men ook door een afbeelding van het thema. Dit creeërt een vernieuwde speelervaring en maakt het spel op zich nog leuker voor fans van het thema.

Spring dus zeker eens binnen in onze winkel of browse onze webshop en wie weet hebben we wel de Monopoly variant waar jij naar op zoek was.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »