Jungle Cruise

Jungle Cruise

Disney lanceert  Jungle Cruise – met The Rock en Emily Blunt in de hoofdrollen. Deze avonturen film is gebaseerd op een populaire attractie in verschillende Disneyparken en verschijnt komende zomer. Onze eerste indruk is een cruising tussen Jumanji en de avonturen van de archeoloog Indiana Jones. Kan niet slecht zijn dus .

De filmmakers bij Disney zijn van alle markten thuis. En dat bewijst het bedrijf nu nog maar eens, met de film Jungle Cruise, die volgende zomer in de bioscoopzalen komt. De film is gebaseerd op een beroemde attractie uit verschillende parken van Disney in de Verenigde Staten, Tokio en Hongkong.

Magische boom

In Jungle Cruise volgen kijkers de avonturen van de rivierboot kapitein Frank, gespeeld door acteur en voormalig professioneel worstelaar. Dwayne ‘The Rock’ Johnson (, en de  wereldreiziger op een missie  Lily, gespeeld door Emily Blunt (bekend uit onder andere Mary Poppins Returns, The Devil Wears Prada, Into the Woods ). Ze gaan samen op zoek naar een magische boom, die alles en iedere ziekte kan genezen. Die zoek tocht naar de eeuwige jeugd en het eeuwig leven blijft duren .

De kapitein gelooft er niet echt in , want hij is al jarenlang op zoek naar de boom in het Amazonewoud. Maar kan het aanbod niet weigeren door de  mooie verschijning van Blunt en de hoop cash die ze aanbied .  Maar plots lijkt de zoektocht toch net iets makkelijker, want de wereldreiziger van Emily Blunt heeft de sleutel. In de trailer  die Disney op de wereld losliet krijgen we daar meer over te zien.

De film wordt verwacht in juli in de Belgische  bioscopen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »