Hawkgirl X Ray Figurine

Hawkgirl X Ray Figurine

De wereld der collectibles brengt weer iets geweldig excentrieks naar de fans!

"If you ever lay another hand on me, I will kill you."

Normaal zou ik jullie even kort uitleggen wie Hawkgirl eigenlijk is, maar dit is een van DC Comics haar meest geretconnede personages. Dit wilt zeggen dat haar voorgeschiedenis en identiteit zo vaak is aangepast of volledig herschreven dat zelfs professionals het niet meer volledig begrijpen. 

Een ding staat wel altijd vast: Hawkgirl gaat hand in hand met Hawkman! Beide helden hebben wapens en harnassen gemaakt uit het mysterieuze Nth Metal. Dit stelt ze in staat om te vliegen (de vleugels helpen ook wel een beetje) en geeft hen ook nog eens bovenmenselijke krachten. 

Vergis je echter niet, apart zijn de twee nog steeds zeer geduchte superhelden! Het is dan ook niet gek dat DC Comics Hawkgirl gekozen heeft voor hun X Ray Figurines! Dit zijn collectables waarvan de helft (verticaal bekeken) zogenaamd ge-xrayed werd. Hierdoor krijg je een best excentriek maar toch vrij cool verzamelobject! Ben jij iemand die interesse heeft in niet al te typische superhelden collectables? Dan is deze reeks dé reeks voor jou om te beginnen verzamelen. Check de webshop voor meer of kom even langs in de winkel. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »