Harley Quinn Baseball Bat Pen

Harley Quinn Baseball Bat Pen

Get your geek on at school!

“I’m rubber, you’re glue, whatever you say bounces off me and makes a six-inch-diameter exit wound in you.”

Harley Quinn is momenteel ongetwijfeld een van de meest populaire comicbook personages in de wereld. Een zeer indrukwekkende prestatie vermits het personage onlangs pas haar 25ste verjaardag had. Dit evenement werd uiteraard gevierd door DC Comics met enkele speciale variant covers en zo.

Maar het is niet enkel de fantastische wereld der superhelden waar Harley Quinn voorgoed haar plaats heeft verdient. Ook op het grote scherm heeft de soms super villain en soms anti held haar plaats verdient met Suicide Squad. De film werd niet overal even enthousiast onthaald, maar vrijwel iedereen was onder de indruk van actrice Margot Robbie haar prestatie als Harley Quinn. Het is dan ook niet verbazend dat ze haar eigen spin off film gaat krijgen en dat er veel coole merchandise van het personage is te vinden.

Omdat we niet enkel onze grotere items willen aanprijzen, hebben we nu iets in stock dat je mee kunt nemen naar school: de Harley Quinn Baseball Bat Pen! Het is een pen in de vorm van Harley Quinn haar geliefde wapen uit de Suicide Squad film! Als jij liever de schaal 1:1 versie replica hebt, klik dan hier en bestel nu.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »