Fantastic Beasts Occamy figurine

Fantastic Beasts Occamy figurine

Begin je eigen collectie van magische beesten en bestudeer ze zodat jij de nieuwe Newt Scamander kunt worden!

"The Occamy is found in the Far East and India. A plumed, two-legged winged creature with a serpentine body, the Occamy may reach a length of fifteen feet. It feeds mainly on rats and birds, though has been known to carry off monkeys. The Occamy is aggressive to all who approach it, particularly in defence of its eggs, whose shells are made of the purest, softest silver."

Een van de vele Magical Creatures die we te zien kregen gedurende Newt Scamander zijn avontuur in de film Fantastic Beasts and Where to Find Them, was de fascinerende occamy. 

Gewild op de ondergrondse markt vanwege zijn zilveren eieren, maar dat is veruit het meest interessante aan dit fabelachtige dier. En tevens niet waarom Newt Scamander ze zo fascinerend vindt. Niet alleen hebben deze wezens een prachtige blauwe kleur, maar ze passen zich qua grootte aan hun beschikbare omgeving aan. 

Met andere woorden als je ze een theepot geeft dan worden ze zeer, zeer klein zodat ze net in deze theepot passen. Maar wanneer ze een hele zolderruimte van een grootwarenhuis of iets dergerlijks ter beschikking hebben, dan worden ze toch wel een heel pak groter. 

Nu kunnen de Potterheads onder ons hun eigen collectie van Fantastic Beasts beginnen en deze bestuderen zodat zij in de voetsporen van Newt Scamander kunnen volgen. En waarom niet beginnen met deze Fantastic Beasts Occamy Figurine

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »