FANS en het Coronavirus

FANS en  het Coronavirus

Hallo beste klanten, vrienden en FANS :)

Naar aanleiding van het Coronavirus (COVID-19) treden om middernacht op vrijdag 13 maart 2020 enkele strenge voorzorgsmaatregelen van de Belgische overheid in voege. Deze maatregelen treffen ook FANS-shop. Onze winkel zal de komende weekends tot en met 3 april 2020 dan ook gesloten moeten blijven. In de week blijven we de normale openingsuren hanteren: van 11u tot 18u. Tijdens deze uren kan je ook voor afhalingen en leveringen nog steeds in onze winkel in de Kammenstraat 80 terecht. We blijven ook telefonisch en via e-mail beschikbaar: 032323172 – [email protected]

Als je liever veilig van thuis uit shopt, kan je ook 24/7 online shoppen op onze webshop www.fanssite.be Zowel tijdens de week als op zaterdag zal onze chat bemand worden, zodat je met al uw vragen bij ons terecht kan. Op weekdagen is onze chat live van 11 u tot 18u, op zaterdag kan je op onze chat terecht van 11u tot 18.30u.


Wij doen er alles aan om je bestelling steeds zo snel als mogelijk bij u te leveren, vertragingen kunnen wij echter jammer genoeg niet uitsluiten in deze periode. Waarvoor onze excuses. Om dit enigszins te compenseren, bieden we je een extra Korting van -10% aan met de kortingscode: "VIRUS". Let op alleen geldig op zaterdag en zondag . We houden je steeds via mail op de hoogte over de status van uw bestelling.
Deel gerust met vrienden en kennissen we zijn en klein bedrijf en kunnen nu alle hulp wel gebruiken .

 


Alvast bedankt voor uw begrip,

FANS

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »