Een verlanglijstje maken en doorsturen naar de familie of vrienden ? Vanaf nu kan het!

Een verlanglijstje maken en doorsturen naar de familie of vrienden ?  Vanaf nu kan het!

Krijg jij ook wel eens de vraag: “Wat kan ik je kopen voor je verjaardag?”. Misschien kun je er op dat moment zelf even niet opkomen of heb je net téveel suggesties. Daar hebben wij van Fans nu een oplossing voor: je eigen wishlist!


Alles dat je op onze website tegenkomt en waarvan je denkt “Damn, had ik dat maar in mijn collectie”, kun je voortaan netjes bewaren in je eigen wishlist. Zie het als het lijstje dat je vroeger maakte voor Sinterklaas, maar dan iets moderner.
Hoe werkt het? Simpel! Klik in de navigatiebalk bovenaan op ‘More’ en ga dan naar ‘Wishlist’. Daar maak je dan je eigen lijstje aan. Als je dan tijdens het hunten op de site iets leuks tegenkomt, kun je op de itempagina zelf meteen op “Zet op verlanglijst” klikken. En hop, het staat erop.
Je wishlist kun je dan gemakkelijk delen met vrienden en familie zodat ze meteen weten waarmee ze je blij kunnen maken. Veel plezier!

Start hier je wishlist. Je mag hem noemen zoals je wilt: geboortelijst, huwelijkslijst, verjaardagslijst, suikerfeestlijst, Chanuckalijst, Kerstmislijst en noem maar op ... 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »