Crisis on infinite earths

Crisis on infinite earths

Het is zowat een jaarlijkse traditie bij het CW-network om de Arrowverse-series te laten samen komen in een geweldige cross-over. Maar deze cross-over zal een bijzondere epische zijn, als we CW mogen geloven.

Dus wat weten we al zover? Arrowverse bestaat uit het vlaggenschip Arrow en de spin-offs The Flash, Legends Of Tomorrow, Supergirl en de nieuwkomer Batwoman. In tegenstelling tot de vorige cross-over Elseworlds, zal deze alle 5, jawel, spin-offs laten samenkomen en samenwerken voor een crisis van immense proporties te temmen. Dit betekent dat het ook 5 verschillende delen zal hebben, verspreid over de volgorde van de afleveringen.

Batwoman zal ook niet de enige nieuwkomer zijn, want Black Lightning zal ook een handje komen helpen in deze donkere tijden. CW zei dat Black Lightning niet samen hing met de eigenlijke Arrowverse, maar dat een cross-over wel mogelijk zou zijn.

Mark Pedowitz (president van CW) zegt dat deze cross-over iets later zal beginnen. Normaliter was deze cross-over altijd te zien in de herfst-tijden. Deze keer gaat het beginnen in December. En wie is de gelukkige held(in) die deze crisis mag aftrappen? Supergirl! Deze zal dan de baton doorgeven aan Batwoman en daarna aan Flash.

Wanneer komen dan Arrow en Legends aan de beurt? Dat zal pas na de winterstop zijn. Arrow neemt het over van Barry Allen in Januarie alvorens de Legends hier een einde aan maken.

Ook wilt CW graag meedelen dat er heel wat mysteries opgelost zullen worden. Maar welke deze zijn, willen ze nog niet meegeven. Hoewel, er is één ding dat ze willen meegeven met ons. Er zouden wat extra scènes komen tussen Batwoman en Supergirl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »