Bloody Lucille

Bloody Lucille

“Lucille is thirsty. She is a vampire bat!”
Unleash your inner Negan, of maak je cosplay compleet. Liefst het laatste.

“Lucille’s beautiful, smooth surface is never gonna look the same, so why should yours?!”

Iedereen kent The Walking Dead, iedereen die de serie volgt weet dat hoop een klein bloemetje is dat telkens vertrappeld wordt alvorens het kan groeien. Dit is omdat er in de wereld die bedenker Robert Kirkman creeërde veel gevaarlijkere dingen zijn dan de Walking Dead (zombies) zelve ...

Namelijk andere overlevers (survivors)! In de zombie apocalypse zijn het namelijk andere mensen die je meer moet vrezen dan wat dan ook. en één van de méést gevreesde onder deze mensen is niemand minder dan mr catchphrase zelve: Negan!

Hij leidt een groep survivors die andere nederzettingen "bescherming" aanbieden in ruil voor een zogenaamde tribute (bijdrage, veelal voedsel). Bezie het als wat de maffia doet, je bedetaalt hen en in ruil daarvoor houden ze andere bendes en criminelen bij je weg. Alleen gaat het in dit geval om zombies. 

Een van de meer merkwaardige dingen aan Negan is niet per sé hoe hij zijn mensen leidt of zijn enorm sadistische aard, maar de relatie die hij heeft met zijn weapon of choice: de baseball bat genaamd Lucille! Nu te koop bij Fans, de special edition Bloody Lucille Replica. Perfect voor je Negan cosplay of om je The Walking Dead collectie aan te vullen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »