Nieuws en reviews van FANS op onze Nieuwsblog

Basquiat’s “ Wine of Babylon “ – Van collage tot vechtscheiding tot meesterwerk Dunny Kidrobot

Basquiat’s “ Wine of Babylon “ – Van collage tot vechtscheiding tot meesterwerk Dunny  Kidrobot

‘ De jonge kunstenaar gebruikt goed het kleurenpalet … maar meer uitzonderlijk is de mature kwaliteot van zijn lijnenspel en de hoogstaande composotie . . Beiden stralen een formele training uit die hij nooit gehad heeft . “ – Vivien Raynor , in een interview met Jean Michel Basquiat’s solotentoonstelling in de Mary Boone gallerie , New York .

The laughing stock

  • Geplaatst op
  • Door Janno Van Der Heijden
  • Geplaatst in the Joker
  • 0
The laughing stock

De nieuwste DC-film “Joker” toont al aardig wat beloftes als we de kranten en headlines mogen geloven. Van “meesterwerk” tot “fenomenale prestatie van Phoenix”. De recensies zijn laaiend enthousiast over de nieuweling. Maar is dat wel degelijk zo?

Een race tegen de tijd

Een race tegen de tijd

 Is het dat niet altijd geweest? Zowel voor ons, als voor de superhelden. Vooral dan voor The Flash. Voor Barry Allen is het altijd al zo geweest. Sinds het eerste seizoen zien we Barry lopen van het ene probleem, naar het andere. Met de komst van het 6de seizoen is de vraag, wanneer hij de nieuwe “big bad” tegen het lijf zal lopen. The Flash zal seizoen 6 sterk instappen, want het begint amper 10 seconden na het einde van Nora’s bericht. Barry en Iris zullen dus met een zwaar hart verder gaan, om de toekomst te kunnen verzekeren, en indien nodig aan te passen

Battle of the Titans

 Battle of the Titans

Met het einde van het eerste seizoen van Titans, konden de fans niet stoppen met vragen voor een volgend seizoen. Het is DC dan ook gelukt voor hun eerste live-action tv-series, een verpulverende hit te maken. Met een gemiddelde score van 80% (rotten tomatoes) en een 8/10 (IMDB) heeft DC genoeg aanleiding gegeven voor de fans brandend te houden op een belofte die ze hadden gemaakt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »