Move over Game of Thrones, want hier komt The Witcher!

Move over Game of Thrones, want hier komt The Witcher!

Na het lichtjes teleurstellende einde (you know it’s true!) van Game of Thrones is iedereen op zoek naar een nieuwe top fantasy-serie om van te smullen. Je hoeft niet verder te zoeken, want we hebben een aanrader voor je …

Even terug in de tijd. In 1993 liet de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski een boek op de wereld los vol magie, monsters en witchers (of heksers in het Nederlands). Ook de verhalen die daarop volgden waren altijd een schot in de roos, zeker toen ze naar andere talen vertaald werden en er games over gemaakt werden. En nu kun je dus op Netflix gaan kijken naar de serie over de Witcher met Henry ‘Man of Steel’ Cavill in de hoofdrol.

Nog nooit gehoord van een witcher? Geen probleem. In een notendop is een witcher een soort magisch gemanipuleerde krijger die van jongs af aan werd opgeleid om monster-ass te kicken met 2 zwaarden (staal voor mensen en zilver voor monsters) en een vleugje magie, in een wereld (The Continent genaamd) waar niks zwart of wit is.

Het hoofdpersonage is Geralt of Rivia, een witcher die worstelt om zijn plaats te vinden in een wereld waar mensen vaak gestoorder zijn dan monsters. Het lot brengt hem naar een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim. Het drietal moet leren samen te overleven in het steeds gewelddadigere Continent.

Heb je de serie gezien en wil je je helemaal onderdompelen in deze geweldige fantasy-wereld? Lees dan zeker de boeken eens en/of haal het game The Witcher 3: Wild Hunt in huis. Je zult er echt geen spijt van krijgen!

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »