Lord of the Rings-fans opgelet! Iron Studios pakt uit met een prachtig nieuwe statue …

Lord of the Rings-fans opgelet!  Iron Studios pakt uit met een prachtig nieuwe statue …

Jingle Bells, Sauron smells, Gollum lost the ring … Het zou een top kerstnummer kunnen zijn, toch? Persoonlijk vind ik Kerst altijd weer een perfecte gelegenheid om de Lord of the Rings-films nog eens te bingen. Vraag me niet waarom. Is het omdat Gandalf een beetje op een norse kerstman lijkt? Het zou kunnen. In ieder geval, het is altijd weer volop genieten om ondergedompeld te worden in die prachtige wereld van Middle-Earth.

Een van mijn favoriete scenes van The Two Towers bijvoorbeeld is het spannende stuk waar Sam en Frodo zich in Osgiliath verschuilen voor de schreeuwende Nazgul die op een Fell Beast aangevlogen komt en als een bezetene op zoek gaat naar de Ring.

Precies dié scene heeft het Braziliaanse bedrijf Iron Studios samengevat in een prachtige handgeschilderde statue op schaal 1:20.
Alles is er: Sam, Gollum en Frodo die zich angstig verschuilen, de Nazgul die op z’n schrikwekkende beest de ruïnes afspeurt, gepantserde Orcs die op zoek zijn naar menselijk tuig om af te slachten …

Iron Studios heeft echt enorm veel aandacht gestoken in de kleine en de grote details, en maken zo hun reputatie meteen weer waar. Al sinds 2012 maken ze immers extreem gedetailleerde collectible figures van allerlei franchises zoals Star Wars, Marvel en DC, Ghostbusters en Lord of the Rings. En telkens in een erg collectible-vriendelijke schaal, zodat je bijvoorbeeld nog enigszins het huis binnen mag van je partner.

Zit je net als ik al te watertanden bij het zien van deze precioussss statue? Het is nog even wachten voordat je het een mooi plekje kan geven, maar je kunt nu wel al pre-orderen. Zo ben je zeker dat je een van de gelukkigen bent die dit limited edition-kunstwerkje aan z’n verzameling kan toevoegen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »