FANS mag 3 super exclusieve statues verdelen van Iron Studios!

FANS mag 3 super exclusieve statues verdelen van Iron Studios!

Geweldig nieuws! We hebben een exclusieve deal met Iron Studios binnengehaald om het jaar met een knaller af te sluiten. Als een van slechts 11 Europese winkels mogen we namelijk enkele exemplaren verdelen van 3 supercoole limited edition statues. Check it out!

Iron Studios staat bekend om een hoge graad van afwerking bij hun statues. Ideaal voor collectors dus. En wat meer is, door de schaal van 1/10 zijn ze meteen ook heel collector friendly, want geef toe, die vitrinekasten hebben ook maar een beperkte ruimte om al je coole stuff tentoon te stellen.

Even concreet, wat komt er precies je richting uit? We sommen het even voor je op.

Wat dacht je van Doomsday bijvoorbeeld, de kolossale bruut die erin slaagde om zelfs Superman te doden? Bijna 30 cm groot, handgeschilderd en helemaal klaar om de zoon van Krypton een lesje te leren.

Over gespierde bruten gesproken, check deze Cable ook eens. Deze X-Men fan-favourite is tot in de kleinste details weergegeven in deze prachtige statue.

Misschien ben je meer een fan van Marvel? Geen zorgen, Captain America staat voor je klaar. De First Avenger staat klaar in een coole pose om jouw verzameling veilig te houden van Thanos en co.

Kortom, we zijn enorm blij dat we deze drie super exclusieve statues mogen aanbieden. Maar wacht niet te lang, want zoals altijd bij grails die iedereen gaat willen hebben, betekent op nog altijd op. Go get ‘em, tiger!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
You are currently buying products for '' Quit
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »